A cél sokszor maga az út

Kirándulás, kaland, életérzés…road trip. És ehhez nem kell feltétlenül ezer kilométereket autóznunk, vagy úttalan utakon bolyonganunk. A lényeg, hogy felfedezzünk egy kisebb régiót, megtapasztaljuk az ottani miliőt, és hogy belekóstoljunk a helyi életérzésbe.
Ha Te is szeretsz útra kelni autóval, és jól tudod mennyi előkészülettel jár egy több napos kirándulás megtervezése, akkor van egy tippünk számodra.

Megjelent két új útikönyv kifejezetten a road trip kedvelőinek, melyek Olaszország vagy Franciaország kevésbé ismert, varázslatos szegleteibe kalauzolnak minket. A 24 útvonal jól tükrözi az adott ország sokszínű arcát. Az egyes útvonalak mentén mindenki megtalálhatja a számítását, legyen szó műemlékekről, turisztikáról, látványosságokról vagy borról és gasztronómiáról. Az egyes nevezetességek nem céljai, hanem részei az utazásoknak, melyek különböző időtartamúak az egy napostól az egy hetesig.
Minden útvonal bevezető oldalán megtalálható a látnivalók listája és egy áttekinthető térképvázlat. A részletes leírásban a gépkocsivezetők is hasznos tanácsokat találnak a helyi viszonyokról. Természetesen nem hiányozhatnak a tippek a legautentikusabb vendéglátó- és szálláshelyekre sem. Ezeket egészítik ki a programlehetőségek, érdekességek a helyi ünnepekről, specialitásokról, borkóstolókról vagy akár kevésbé ismert strandokról. Minden útvonalhoz tartozik legalább egy, térképpel ellátott, városi vagy vidéki sétaútvonal is.
„Belelapozók, további információk és rendelés a kiadó weboldalán:”

www.lingea.hu

Leave A Comment