Château & Winery Mosmieri

Grúzia első számú borvidékén, a Kakheti – Mosmieri régióban található ez a Château hotel, amelyhez tradicionális borászat, s gourmet étterem is tartozik. A létesítményt szőlőbirtok veszi körül, s a szobákból a Kaukázus lélegzetelállító hegyvonulata látható.

A Mosmieri borászat büszke arra, hogy Grúzia legmagasabb minőségű szőlőjéből termel bort a legmodernebb technikájú eszközök segítségével. A pincészet mesterkurzusokat tart, borkóstolókat rendez csoportoknak és egyéni utasoknak is. A gourmet étterem, amely a Kaukázusra nyíló terasszal is rendelkezik grúz konyhát kínál és gyakran élő népzenét szolgáltat a vendégeknek. A butik stílusú szálloda egy Château főépületben és négy melléképületben fogadja az utazókat, s kertjében egy nyitott úszómedence is várja a vendégeket.

A Mosmieri igazi Château, minden oldalát szőlőbirtok veszi körül, nyáron itt tartózkodni igen kellemes, a hotel minden szobájából pazar a panoráma a végtelen zöld természetre, képeslapszerű a látvány. Ősszel talán még ennél is vonzóbb ez a hely, a szüret idején speciális túrákon vehetnek részt a vendégek, amelyek része a szőlőszedés is.

Tökéletes atmoszférát teremt a magas minőségű bor, a fantasztikus grúz konyha, a Kaukázus látványa, a szép hotel, a csodás szőlőbirtokok kombinációja. Itt minden megtalálható egyben, amiről Grúzia híres!

Leave A Comment