Hotel Lesná**** Magas Tátra, Szlovákia

A Szlovákiában, a Magas-Tátrában található Hotel Lesná**** különleges, több szempontból is egyedülálló hely. Először is a L’Occitane világmárka része, mint egyetlen szálloda Szlovákiában a hotel röviddel a megnyitás után Szlovákia első felnőttbarát szállodája lett.

Felnőttbarát koncepció

Mivel több azonos kategóriájú szálloda is a családokra összpontosítja szolgáltatásait, a hotel vezetői úgy döntöttek, hogy kontrasztot teremtenek a környék többi szállodájával, és olyan helyet alakítottak ki, ahol a felnőttek nyugodtan pihenhetnek, élvezhetik a luxust, s az üdülőhely csendjét is. A szálloda minden szolgáltatása felnőtt ügyfelekre specializálódott. Emiatt a Hotel Lesná ideális hely romantikus hétvégékhez, wellness-üdülésekhez vagy hagyományos ínyenc hétvégékhez, amelyeket mindig egy-egy kiemelkedő külföldi szakács közreműködésével szerveznek. A hotel gasztronómiai koncepciója a hagyományokra épül, a szálloda éttermében naponta kulináris élvezetek várják a vendégeket, az igazi ínyencek számára ezek a rendezvények a megfelelő választás.

L’Occitane Spa

Ez a francia márka több mint 2000 üzlettel és Spa-val rendelkezik szerte a világon, és nagyon körültekintően választja meg partnereit a Spa by L’Occitane megnyitásához. Valódi provence-i utazást kínál vendégeinek 3D effektusokkal, pihentető illatokkal és zenével kísért masszázsszobákkal. Az egész szállodában megtalálhatók ennek a márkának az arc- és testápolására szolgáló termékei, akár piperecikkek formájában a fürdőszobában, akár ajándéktasakok formájában, hogy otthonra vigyék a Lesná Spa by L’Occitane hangulatát. Csak ennek a márkának a termékeit használják a terapeuták a masszázsokhoz. A világ minden tájáról származó hagyományos masszázstechnikák egyedi kezelésekben állnak össze, amelyeket csak a L’Occitane Spaban tapasztalhat meg a vendég.

Érdemes megemlíteni a szállást is, ami tipikus ebben a szállodában. Máshol az alapfelszereltség a nagyobb számú kétágyas szoba és néhány lakosztály azoknak a vendégeknek, akik külön fizetni szeretnének a kényelemért. A Hotel Lesnában viszont pont fordítva van. Az apartmanok jelentik itt az alapot, és a szállodában mindössze 5 kétágyas szoba található. Mert a kényelem és az elegendő hely pontosan az, amit egy luxusszállodától elvár egy vendég.

www.hotellesna.sk

 

Leave A Comment