Jet Set

Jet Set Golf & luxuséletmód magazin.

Magyar és angol nyelven!
 

L.Kelemen Gábor, a Jet Set golf&luxuséletmód magazin kiadója és főszerkesztője:

A Jet Set Golf & luxuséletmód magazin direkt kommunikációs csatornát biztosít a prémium kategóriás termékek fogyasztóihoz. Mivel nemcsak magyarul, hanem párhuzamosan angolul is megjelenik, így a külföldi üzletemberekhez és diplomatákhoz is szól. A vezető társadalmi réteg tagjainak a cégek presztízsértékű hirdetéseket helyezhetnek el ebben a negyedévente megjelenő prémium kategóriás magazinban.

A Jet Set magazin exkluzív cikkei, fotóanyaga folyamatos szórakozást, információt nyújt a prémium kategóriás olvasótábor részére. Az AB-1 státuszú 20-60 év közötti olvasóink életstílusa magas nívójú szolgáltatásokat és árukat igényel, vásárlásaik során mindig a legszínvonalasabb termékeket keresik, szabadidejüket aktívan, sok utazással, elegáns sportokkal töltik. Magazinunkon keresztül hatékonyan megszólítható ez a célcsoport, amely kimutathatóan nem árérzékeny.

A Jet Set magyar és angol nyelvű Golf & luxuséletmód magazin 2009-tól negyedévente megjelenő, térítésmentes terjesztésű digitális kiadvány, amely lapozható formában megjelenik a jetsetmagazin.com honlapon és a linkjét lapszámonként kiküldjük a facebook segítségével ingyen 10 ezer embernek.. A Jet Set luxuséletmód magazin témakörei: golf, jacht, vadászat, tenisz, autó, utazás, wellness, divat, kozmetika, ékszer és gasztronómia. A kiemelkedő társasági eseményekről, bálokról, s presztízsjellegű sporteseményekről egyaránt beszámolunk.

A Jet Set luxuséletmód magazin ára: térítésmentes! A Jet Set garantáltan eljut az olvasóhoz.