Kétéves lett a nagyszerű választékot nyújtó kifli.hu

A kifli.hu csapata szülinapi brunch-al egybekötött online sajtótájékoztatót tartott 2021 december 15-én. A brunchot a covid miatt a futáraik szállították házhoz a meghívott újságíróknak, hogy biztonságos, vírusmentes körülmények között mindenki megtapasztalhassa otthonában az igazi kifli.hu élményt. A kiszállított ételek választéka pazar volt, méltó a kifli.hu-hoz. Nem véletlen, hogy ilyen gyorsan vált népszerűvé ez a cég, amely tényleg a minőség megszállottja, s a mottójának megfelelően nagyszerű szolgáltatást nyújt.

Tények és számok: naponta több mint 5000 rendelést visz ki a cég, több, mint 40 ezer regisztrált vásárlója van, 225 futárral dolgozik, CNG üzemanyaggal hajtott autókkal szállít, 13 000 termék közül lehet válogatni, s folyamatosan bővülő a választék, újratölthető csomagolású termékkör is van.

A sajtótájékoztatón Klekner Péter vezérigazgató beszélt az elmúlt időszak jelentős mérföldköveiről, és 2022-es tervekről, valamint Szabó Réka, kereskedelmi igazgató bemutatta azokat a különlegességeket, amiket a karácsonyi időszakra tervez a cég. Szó volt még az ünnepi időszakban változó vásárlói szokásokról is. A karácsonyi választék nagyon sokrétű, édesség, italok, dekoráció, ajándékok, elektronikus vásárlási utalvány, de még karácsonyi menü is, meg friss húsok a HúsSzabóság kínálatából.

Fontos tudni, aki a kifli.hu szolgáltatásait igénybe veszi, annak nem kell nyakába venni a várost a piaci, a delikát, a drogéria termékekért, mindent egy helyen megtalál a web áruházban. Már saját márkás termékek is vannak, a kifli delikatesz pedig extra felvágottakat, sajtokat, sonkákat kínál. A kifli bisztróból éttermi minőségű ételek rendelhetők, érdemes kipróbálni, még senki sem csalódott.

A kifli.hu esetében a kiszállított termékek minősége 50 százalékkal nagyobb, mint a piaci átlag, ezért választják mind többen. Jelenleg Budapesten, s az agglomerációjában, Velencén és a Balatonon lehet rendelni a kifli.hu szupermarketből, de hamarosan Nyugat Magyarországra is kiterjeszti szolgáltatását a cég. Majd következik Ausztria, Németország, Románia, Csehország, Franciaország, Spanyolország sorban egymás után… Óriási tervek vannak, a cégcsoport 2024-re már 5,5 milliárd eurós forgalommal számol Európában.

A cseh anyacéggel rendelkező, kifli.hu innovatív online szupermarket eddig is kiemelkedő ütemben növekedett. A 2019-es piacra lépése óta gyakorlatilag forradalmasította az online kiskereskedelmet. A nagy áruházláncokkal szemben, itt találkozik a kedvező ár-érték arányú minőségi termékkínálat és exkluzív szolgáltatás. Mindezek mellett a gyors és pontos kiszállítás, a kedves futárok, a fogyasztót fókuszba helyező logisztika és ügyfélszolgálat, mind hozzájárult ahhoz, hogy a kifli.hu rövid időn belül megsokszorozza a forgalmát és a vevőinek számát.

A kifli.hu jótékonykodik is, az online szupermarket a céges rendelésekből többek között a Bethesda Gyermekkórházat is támogatja, mint ahogy például a Herosz kutyamenhelyet is, hogy csak két példát emeljünk ki a sok közül.

Leave A Comment