Le Duc de Praslin hotel az ikonikus Cote d’Or tengerparton

A szálloda csak 30 percre van a praslini repülőtértől, s idilli helyen épült, a kristálytiszta vizű, s fehér homokos Cote d’Or beach közelében a Seychelles-szigeteken. A hotel csodás trópusi kertben található, ahol 100 féle orchideában lehet gyönyörködni. A tóban hatalmas, színes KOI aranyhalak úszkálnak. Jelenleg ez az egyik legsikeresebb szálloda Seychelles-szigeteken, amelynek több mint 90 mindig mosolygós dolgozója lesi a vendégek kívánságait. A hotel éves átlagos töltése meghaladja a 85%-ot, ami fantasztikus eredmény.
A szálloda egy praslini család sikertörténete. A Payel család évtizedekkel ezelőtt vásárolta meg a birtokot, s rajta egy házat, amelyben csak 2 szoba volt kezdetben kiadó. Ebből lett a mai fantasztikus hotel.

A Le Duc de Praslin hotelben sztandard szobák találhatók a kertben az uszoda mellett, továbbá Superior szobák, abban a blokkban, amelyet nemrégiben építettek. Nem feledkeztek meg a nászutasokról sem, akiket lakosztály vár, s a szálloda kínál egy, illetve kétszobás családi appartmanokat is.
A hotelt folyamatosan fejleszti a tulajdonos, így újdonság, hogy két önellátó luxusvillát is ajánl a hegyoldalban.

A szálloda uszodáját nemrégiben felújították, s ez lett az első Magna-uszoda a Seychelles-szigeteken. S hogy mit jelent ez? Az óceán ásványi anyagait, magnéziumot és káliumot tartalmaz a víz, amely elősegíti a fürdőzők bőrének tisztulását, s a test méregtelenítését.

A hotel spa részlegén sokféle terápiát lehet rendelni, többek között balinéz masszázst is. A búvárközpont és az üzletek pár percnyi sétára vannak a szállodától.

A Le Duc de Praslin nyitott ‘Café des Arts’ étterme a legkiválóbb kreol ételeket kínálja. Újdonság a tengerparton a Chill Out Tapas Lounge Bar, ahonnan csodás kilátás nyílik az óceánra.

A Le Dus de Praslin hoteltől 5 kilométerre található a Május-völgy, ahol a híres tengeri kókusz terem, a Coco de Mer, s ahol a fekete papagájok élnek. 10 percnyire van taxival a látványos Anse Lazio beach, ahol fél kilométeren át lehet gyalogolni a por finom fehér homokban, s ahol olyan tiszta a víz, hogy szabad szemmel is látni lehet a hatalmas trópusi halakat, amint úszkálnak körülöttünk.

Leave A Comment