Montenegró fővárosának szívében épült a Hotel Cue Podgorica

Ez a csodás szálloda a belváros közepén, a Capital Plaza komplexumban található. Minimalista stílusú, ragyogó, sikkes hotel. A szobák hatalmasak, elegáns berendezést kaptak, s vagy a városra, vagy a környező hegyekre, vagy a belső átriumra néznek.

A hotel nappalija, a Living Room extravagáns vintage berendezést kapott, itt zajlik a közösségi élet, s az ebből leválasztott étteremben helyi finomságokat kínálnak. Az első emeleti reggelizőben hatalmas választékkal indíthatják a napot a vendégek. A hotelben sok tárgyaló és konferencia terem van.

A Hotel Cue Podgorica tökéletes szálloda a turistáknak. Budapestről direkt repülőjárat van a montenegrói fővárosba, csak 1 órás az út, s a hotelből 45 perc alatt elérhető a tengerpart, 1-1,5 óra elteltével pedig a hegyekben lehet túrázni.

Mirjana Delic, a Hotel Cue Podgorica PR- és marketing menedzsere elmondta a unIQue magazinnak: nemcsak arra fókuszálnak, hogy a legjobb podgoricai hotelt üzemeltessék, hanem arra is, hogy környezettudatosan tegyék ezt. – Eltökélt szándékunk, hogy csökkentsük a környezetünk károsítását a működésünk során. Az a tény, hogy tagjai lehetünk a Green Key mozgalomnak jelzik, hogy a fenntarthatóság érdekében már sokat tettünk, s célunk, hogy a jövőben is figyelünk majd erre. A menedzsment a vendégeinkkel együtt igyekszik odafigyelni mindenre a hulladékgazdálkodástól kezdve a vízhasználatig.

Leave A Comment