Rólunk

Kelemen Gábor Portré
L. Kelemen Gábor

Az LKG Média Kft. több, mint két évtizede foglalkozik média menedzsmenttel, valamint kiadványszerkesztéssel, könyv- és magazinkiadással. A cég ügyvezető igazgatója, L. Kelemen Gábor olyan elismerést vívott ki magának a szakmában, hogy előbb bekerült a magyarországi Ki kicsoda? lexikonba, majd az International Business Who is who Corporation szerkesztésében kiadott Who is who Magyarországon? című életrajzi könyvbe is. A British Enciklopédia Magyarország sikeres személyiségei című lexikonja fényképpel illusztrált szakmai életrajzot közölt róla 2019-ben.
L. Kelemen Gábor nevére több tízezer találat olvasható a Google keresőben, amely a gazdag szakmai életpályáját tükrözi.

Az LKG Média Kft. olyan rangos országos média menedzselésére kapott már megbízást, mint például a volt Magyar Hírlap, a volt Mai Nap és a Színes Bulvár Lap (mai nevén Bors), a Képes Bulvár napilap, a Napi Ász bulvár napilap, az Eurosport televízió, a Bridge FM és a Sztár FM rádiók, az Autó-motor magazin, s a Zsaru magazin. L. Kelemen Gábor a felsorolt országos médiákat vezérigazgatóként, lapigazgatóként, illetve főszerkesztőként irányította, azt a
bravúrt is végrehajtotta már, hogy előfordult, amikor egyidejűleg két országos napilapnak is a vezérigazgatója és egyben főszerkesztője volt.

Az LKG Média Kft. Bor Hírlap néven negyedéves borászattal, gasztronómiával, turizmussal és életmóddal foglalkozó kiadványt jelentet meg 2005 óta ingyenes terjesztéssel és www.borhirlap.hu néven online borkultúrával foglalkozó internetes site-ot is üzemeltet.

Az LKG Média Kft. Jet Set golf és luxuséletmód magazin néven  golffal, turizmussal és életmóddal foglalkozó kiadványt ad ki 2008 óta ingyenes terjesztéssel és www.jetsetmagazin.com néven  luxussal foglalkozó site-ot is üzemeltet.

Az LKG Média Kft. harmadik kiadványa a unIQue Prémium Magazine, amely ingyenes terjesztésű digitális magazin. A unIQue magazin minden évben kétszer kerül piacra májusban és novemberben.

A unIQue Prémium Magazine  kiadványt támogatja a www.uniquemagazine.hu honlap, amely a prémium kategóriás olvasók részére szól.

Az LKG Média Kft. adja ki az alomutazo.hu online utazási magazint, amely L. Kelemen Gábor utazási élményeit gyűjti csokorba. A szerző 111 országban járt pályafutása során, s erről ír a blogján.

Az LKG Média Kft. az utazási könyvek szakértője, igen népszerű az LKG útikönyvek sorozata, amelynek sok kötete kapható a könyvesboltokban, de a palettáján megtalálható történelmi, sport és gasztronómiai könyv is. 

Az LKG Média Kft. 2010 óta jelenteti meg a Jet Set könyvek sorozatot, amely szuper luxus utazási témákat dolgoz fel, minden esetben A/4-es álló, illetve fekvő méretben, kemény táblás borítóval, s nagyon elegáns kivitelben. A Jet Set könyvek mindig karácsony előtt, novemberben kerülnek ki a könyvpiacra.

Az LKG Média Kft. design stúdióként is működik, kiadványok grafikai tervezését, tördelését vállalja.

Köszönjük, hogy meglátogatta web-site-unkat. Amennyiben Önnek luxussal foglalkozó cége van, kérje munkatársainktól média ajánlatainkat, kiadványainkban ma már nemcsak a magyar, hanem a nemzetközi prémium kategóriás cégek is hirdetnek a világ minden földrészéről, amire nagyon büszkék vagyunk.

Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink elnyerik tetszését.

                                                                                                                                      L. Kelemen Gábor

                                                                                                                                     ügyvezető igazgató

Rólunk

A unIQue Prémium Magazin az LKG Média Kft. digitális kiadványa, amely évente két alkalommal jelenik meg, nyár elején, illetve tél elején. A magazin friss lapszáma digitálisan lapozható formában megtalálható a www.uniquemagazine.hu honlapon, s ennek a linkjét minden megjelenés alkalmával 10 ezer embernek küldjük ki a facebook segítségével. A honlap archívumában az eddig megjelent összes lapszám olvasható –több évre visszamenőleg.