St. Lőrinc Golf Club és Rendezvényhelyszín Budapesten

A St. Lőrinc Golf Club teljes körű szolgáltatást nyújt a golfozás, a kikapcsolódás, a vendéglátás terén! Pest első golfcentrumának city course pályája mindenkinek jó lehetőséget nyújt a golf gyakorlására. A Par 36/37-es pályánk hossza 3078 méter.

A St. Lőrinc Golf Club és Rendezvényhelyszín zajoktól védett, tóparti rendezvénysátra és az azt körülölelő pázsitos terület kiválóan alkalmas céges- és privát rendezvények, esküvők megszervezésére.

Rendezvény lebonyolítására fedett, három oldalról zárt rendezvénypavilon áll rendelkezésre és annak környezetében, a tó partja, a hatalmas zöld terület rengeteg program és játék helyszínéül tud szolgálni, nem is beszélve a zavartalan, hajnalig tartó, korlátok nélküli mulatozásról.
• A rendezvény vendégei számára lehetőséget nyújtunk a golfpálya teljes bejárására elektromos golfautóval;
• szakképzett oktatóink betekintést adnak eme különleges sportág rejtelmeibe;
• a tavon való csónakázásra kacsák, teknősök és vízi madarak között életre szóló élmény lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt;
• készítsenek közösen bográcsebédet, grill vacsorát mediterrán konyhánkban, avagy vegyék igénybe catering szolgáltatásunkat;
• a horgászat szerelmeseit egyedi lehetőségekkel várjuk;
• igény szerint lehetőség van lovasbemutató, pónilovaglás megrendelésére;
• a gyerekeket négy-csúszdás játszótérrel várjuk.

Amennyiben külföldi és vidéki ügyfeleink az apartmanjainkban hajtják álomra fejüket, másnap, miközben a reggeli kávéjukat fogyasztják el a teraszukon, gyönyörködhetnek a csodálatos kilátásban.
Mindez Budapesten, kiváló megközelítéssel, mégis zöld környezetben, megfizethető áron!

Kedves érdeklődő, keressen bizalommal további információért, személyre szóló ajánlatáért, legyen szó életre szóló esküvőről, egyedi születésnapi buliról, céges rendezvényről, felejthetetlen csapatépítőről vagy bármi másról, amit megálmodnak. (Horváth Andrea 00 36 70 620 6978)

St. Lőrinc Golf Cub

1238 Budapest, Szentlőrinci út 19-21.
Telefon: +36 1 951-3152 Mobil: +36 30 299-2516

E-mail: info@lorincgolf.hu illetve stlorincgolfclub@gmail.com

www.lorincgolf.hu

Leave A Comment