Szidónia Kastélyszálloda

Bükkfürdőn és Zsirán golfozott a stábunk, s innen indultunk kirándulásokra. Húsz kilométerre a golfpályáktól fedeztük fel Röjtökmuzsajt, s a Szidónia Kastélyszállót, amelyet nemrégiben újitottak fel.

Nem hagytuk ki a lehetőséget és kipróbáltuk.

Az osztrák székhelyű SANLAS HOLDING nevű cég vette át a kastélyszálloda vezetését ez év kezdetétől. Ez egy privát tulajdonban lévő cég, amely főleg a gyógyszolgáltatásokra, klinikákra, gyógykezelésekre, rehabilitációs programokra és a szállodaiparra fókuszál. A tulajdonos: Prof. Dr. Günter Nebel.

A kastély eredeti, nemesek által lakott épület, melyet egy 7 hektáros, csodálatos park ölel körbe. Évszázados tölgyfák sorakoznak a parkban, tenisz-, ping-pong-, s tollaslabda pálya, valamint a Hajós Alfréd által tervezett kültéri medence várja a vendégeket. S a híres Energiakőr. Itt szinte tapintható az energia áramlása.

A Szidónia Vitál Fürdőházban relaxáltunk, majd vacsoráztunk a Valentin étteremben, s ittunk egy üveg kiváló bort a szalonban, a kandalló előtt ücsörögve…

A Szidónia területén található két saját kútból nyert természetes ásványvíz felhasználásával a vendégek ásványvízben fürödhetnek, és táplálkozhatnak! Mi is megkótoltuk, mert azt mondják, aki egyszer iszik belőle, biztosan visszatér.

Izgalmas program felfedezni a környék természeti, épített, valamint kulturális látnivalóit, a Szidónia kastélyt, a híres Eszterházy-kastélyokat, a Széchenyi család egykori otthonát Nagycenken, a Fertő-tavat.

49 szoba várja vendégeket, és akár 100-120 fős konferenciák, álomszép esküvők megrendezésére is nyílik lehetőség. A Szidónia Kastélyszálloda Budapestről autóval az M1-es autópályán, valamint a 85-es főúton keresztül közelíthető meg, a Balatontól a 84-ös főútról. A neten www.szidonia.hu cimen érhető el.

– Fontosnak tartom az állandó jelenlétet, a vendégekkel való törődést – mondta Gulyás Eszter, a „ház arca”. – Szívesen beszélgetek velük, örömmel veszek minden visszacsatolást, illetve vendégeink is boldogok, hogy külön külön – igényeikhez mérten – rájuk fókuszálunk.

A munka nem könnyű, sok lemondással jár, de megéri. Azonban talán sokan irigykedhetnek rám, hogy egy „hagyományos” munkanap nem a neonfényes iroda négy fala között zajlik. Reggel virágot szedek, amit szívesen rendezgetek el később a szalonban, képeket válogatok a falra, vagy menüsorokat álmodunk meg a kollégákkal. Nálunk minden munkatárs, s munkakör fontos, egyikünk a másik nélkül mit sem ér. És külön büszkeség, hogy sok-sok kollégánk már több, mint tíz éve velünk van. Ez komoly alapja és bázisa sikeres munkánknak.

www.szidonia.hu

Leave A Comment