Tengerparti butique szálloda Hotel Antica, Hvar-sziget

Ha Hvar-szigetre utazik, akkor figyeljen arra, hogy a gyönyörű, nagyon elegáns, látványos faluban, Stari Gradban legyen, elkerülve a turista tömeget, ami Hvar városában várna önre.

A Hotel Antica csodás, tökéletesen pozícionált 8 szobával rendelkező 4 csillagos szálloda, amely az utazók minden igényét kielégíti. Lehetőség van akár privát transzferre is, hogy eljusson a szigetre a turista. Személyre szabott all-inclusive csomagot is lehet rendelni az ott tartózkodás idejére, valamint sziget túrákat, s Hvar-szigeten kívüli kirándulásokat is.

Kényelmes szobák, bő választékú, házias reggelik, a séf által megálmodott vacsorák, s remek borlap vár mindenkit. Az Argola étteremben lenyűgöző tengeri panoráma mellett lehet romantikus időt tölteni finom koktélok társaságában.

A figyelmes személyzet tökéletessé varázsolja a vendégek minden percét, hogy a Hvar-szigeten töltött pihenés olyan élménnyé váljon, amely csak egyszer adatik meg az életben. Elegáns esküvők megrendezésére is van lehetőség, mint ahogy más speciális alkalmak megünneplésére is a szállodában. Kérje a csomagajánlatainkat.

Leave A Comment