Zala Springs Golf Resort: folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat!

A Zala Springs Golf Resort Hévíz és a Balaton közvetlen szomszédságában, minden igényt kielégítő kényelemmel, elegáns környezetben várja a golf sport szerelmeseit és mindazokat, akik értékelik a kiemelkedő minőséget, kifinomult designt és színvonalas szolgáltatásokat.


A Zala Spring Golf Resort a nyugat-balatoni régió legizgalmasabb ingatlanfejlesztése és Közép-Európa első luxus resortja! A projekt keretében megvalósuló, különböző stílusú épületekben a kényelmes, kétszemélyes apartmanoktól a tágas, 3 szobás lakosztályokon át a luxus villákig minden igénynek megfelelő otthon megtalálható. Időtálló befektetéseink spektruma a bérbeadási szolgáltatástól a garantált fix hozamig terjed.

Pihenje ki a fárasztó mindennapokat újonnan nyílt Boutique Spa részlegünkben. Kialakítottunk egy hangulatos relaxációs teret luxus pihenőágyakkal, ahol napközben több alkalommal gyógyteákat kínálunk.


A Boutique Spa számos masszázst és testkezelést sorakoztat fel, legyen szó akár golfhoz kapcsolódó regenerációról, akár kényeztetésről. Igény esetén masszázs szobáink, akár romantikus páros kezelő helyiségként is funkcionálhatnak.


Ébredjen a lenyűgöző természettel a Zalai dombságok ölelésében! Töltődjön fel a teraszon madárcsicsergéssel, miközben reggeli kávéját fogyasztja és élvezze a lélegzetelállító panorámát a Zala Springs Golf Resortban.


Bővebb információ: info@zalasprings.hu +36 20 403 4960
https://zalasprings.hu

Leave A Comment